Nyt tiltag Find Lejebolig – Internetsøgning på boligudlejning/udlejning af bolig

Jeg kan overhovedet ik afvente at jeg skal flytte fra mit hjem når gymnasiet er overstået, og som følge af det er jeg debutteret med at Google boligudlejning [nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret], udlejning af bolig [nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje] samt søgeord i den dur. Mit projekt med Find Lejebolig [nordichousing.dk] er egentligt min personlige idé. Min søde fader Jens vælger at de køber en lejlighed til mig mens jeg selv ser mere på boligudlejning. Min daddy er sørme blevet besnakket af bankrådgiveren. Men i det tilfælde er det jo bedst at ligge fast på, hvor jeg foretrækker at leve de næste mange år. Sammenholdt med udlejning af bolig, ka’ køb af en andel vidst nok ik’ bekoste dig, såfremt man ikk’ bliver boende i min. 50 mdr. Og så mange måneder frem ved mor her sandelig ik’, hvor jeg er. Muligvis vil jeg læse og bo i Horsens og foretrække boligudlejning i det område. Eller det ku’ tænkes, at jeg starter på på en skole, det er bedst at jeg find lejebolig og får bolig dér.

Den dag hvor undertegnede rokerer hjemme fra mit pigeværelse ser jeg konsekvent frem til og jeg hælder mere til forestillingen omkring boligudlejning modsat have en lille andelslejlighed. Når jeg vælger udlejning af bolig bliver jeg herre over mit liv, + jeg kan rykke videre straks jeg ønsker det, når det er tid til at starte forfra med find lejebolig og flytte, så fremt moi fx ska’ studere videre eller måske får mig drømmefyren der lever i et andet område.Min søster bor lige for tiden i andelslejlighed imens hun pendler over 2 timer dag ud og dag ind, på grund af at da hun ikke kan komme af med lejligheden. Derfor går jeg efter udlejning af bolig og har begyndt min Find Lejebolig eftersøgning. Jeg har ikke de store ideer om, hvor jeg ser mig selv have min bopæl eller vil læse hvis vi tænker fire til fem hen i fremtiden. Derfor er udlejning af bolig meget bedre til mine behov fremfor at købe en andel.