Min stue savner seriøst splinternye perfekte lamper

Ihh, undertegnede har set frem til at kunne fortælle om denne glædelige besked længe, føles det nær ved som. Undertegnede har været så lykkelig, men nu er aftalen endelig officielt, og mine kære læsere skal selvsagt være blandt de første til at høre om nyheden..!!

Jeg har præcis erhvervet en stor lejlighed, som jeg har set frem til at være i besiddelse af i adskillige sæsoner. Stor er ejerlejligheden såvel som luftig, med et fedt bad såvel som en altan, som jeg glæder mig til at anvende om sommeren. Jeg har næsten valgt alle det møblement, som jeg savner, så den ting som er tilbage på dette tidspunkt, bliver simpelthen en masse lamper {http://www.lampeguru.dk/}. Jeg har fundet ud af, at det faktisk bliver vildt betydningsfuldt hvilke former for lamper, der er i en ejendom.

Primært skal her helt sikkert være lys hvor det er nødsaget, dog man skal ej blot købe de billigste lamper, for de ruinerer faktisk udseendet af hele lejligheden. Måske to Normann lamper til at placere over spisebordet: jeg havde tænkt på, at jeg evt. vil have designer lamper til spisestuen. I mit køkken foretrækker jeg et par spotlight lamper samt lamper neden under køkkenskabene, der giver lys direkte ned på bordpladen. Til gangen funderede jeg rent ud sagt på en smuk lysekrone, der er i stand til at give mennesker et positivt indtryk af boligen. På badeværelset hænger der allerede perfekte lamper, så dem behøver jeg ikke at ændre.

At anskaffe sig et par bord lamper til stuen og soverummet, som man fx kan anvende til at læse, kan oveni føles som værende en udmærket tanke. At de optimale lamper kan forbedre min bolig, er jeg sikker på, samtidig med at jeg ikke behøver sidde i mørke.

Såååeh, mine kære læsere!? Vil I yde hjælp med at fremfinde de helt korrekte lamper til hjemmet? Vil I ikke nok..? Paranoide mig føler mig ikke sikker ved at implementere fotografierne af hjemmet herinde. Hvis det findes nødvendigt, sender undertegnede naturligvis med glæde fotografier af mit hus via mail mod jer. Opgaven er jeres..!