Lidt angående vores baghave, vedligeholdelsesfri hegn, indkig og udsigt

Nu hvor kæresten og jeg er dugfriske herrer i eget hus vil vi se at forholde os til ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn som fx komposit hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn,. Vores baghave går ud til et offentligt område og er kun en smule aflukket ved brug af buskbombuske. Udsigten er god, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan folk titte lige ind. Og der foretrækker vi at have nogle områder af haven, hvor vi begge er uden blikke.

Researchende mig er begyndt at google på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn her i månederne efter at mig og min kæreste er flyttet til Hedehusene. Jon og jeg har ikke besluttet, om vi vælger et komposit hegn, men vi går nødvendigvis efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi ska’ opsætte. På det punkt er vi ligesindede.

Min bror har komposit hegn i baghaven, og det er han overordentlig glad for. Et komposit hegn kan så vidt jeg ved blive produceret i flere mål og i lyse og mørke farver. Han monterede et sort vedligeholdelsesfrit hegn, men min kæreste og jeg vil nok foretrække et lyst eller hvidt komposit hegn. Ham og jeg kan lide det lysere look.