Letforståelige principper med stempelur og tidsregistrering er gevaldigt tidsoptimerende

Oprindeligt fungerede tidsregistrering {http://danmade.dk/} på arbejdspladserne ved, at man anvendte såkaldte stempelkort, som ved et stempelur » http://danmade.dk/produkter/stempelur/, skulle mærkes. Nu er tiden ikke til denne gammeldags og ganske tidskrævende proces. Så benyttelse af stempelur til effektiv tidsregistrering bliver håndteret online og det videresender data fuldtautomatisk til mine medarbejdere i afdelingen for bogholderi & regnskab. Jeg skønner egentligt at alle medarbejdere kan hitte de ansattes tidsregistrering og stempelur og rette, såfremt der kommer ubeslutsomhed frem omkring, hvornår man er mødt på arbejdet, plus mængderne overarbejdstid en kollega eller du selv har. Så bliver ingen på arbejdet forsømt.

Jeg havde ingen erfaring med stempelur og har i mine forrige ansættelser udelukkende fortrolighed med at skulle holde tjek med min egen tidsregistrering før end at jeg kom hertil, hvor jeg har ansættelse idag. Det gi’r måske lidt en oplevelse af selvbestemmelse, så fremt du 100 procent holder styr på tidsregistrering hvor du ikke bruger stempelur. Men hvordan vi har automatisk digital tidsregistrering er jeg oprigtigt meget glad for, så jeg ik må holde styr på hen på ugen, hvorvidt jeg skal arbejde over. Og jeg kan knokle løs mens det skønne digi stempelur får registreret alt der hedder tidsregistrering på de dage mens jeg går til bunds i ekstratimer. Dermed skal jeg ik at få få ordnet tidsregistreringen når jeg er træt i hovedet og jeg vil hjemad.