Jubii, min søn rejser på efterskole i 8 klasse.

I folkeskole-klassen har vores pusling ik’ følt sig ved godt mod. Der har været en negativ social stemning. & ulykkeligvis været mobbeoffer. Det har virkelig gjort ondt på mig! Jeg har været ulykkelig, og det har han naturligvis også været… Vi har nu til formiddags endelig fundet en super løsning på problemstillingen. Vi har besluttet, at han tager på efterskole i 8 klasse. Det er næste år, så han ska’ ik holde ud i særlig lang tid endnu… Vi er alle mega jublende glade over vores beslutning. I grunden var det vores lille pus, der fandt på efterskole 8 klasse (http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html). & begge vi forældre støttede komplet op om hans forslag, dengang da han præsenterede det for os, for snart tretten måneder siden. Jeg har alene hørt positivt om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor bekymret… Der er ikke tvivl om, at det bliver godt for ham at komme væk.

Vi har ærligt talt dét luksus-problem, at vi ej beslutte os for, hvilken efterskole, vi skal vælge… Der er fantastisk mange efterskoler, og jeg har prøvet at skabe mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er kodylt hårdt. Så jeg beder til gud om, at i søde bloggere har overskud til at hjælpe mig med at finde en dejlig efterskole 8 klasse! Jeg ved bare, at det i hvert fald ikke er samtlige efterskoler, som er i stand til at tilbyde undervisning til 8. Klasse, så glem ik, at det jo ska’ være en efterskole 8. klasse… Ellers håber vi på at kunne finde frem til en efterskole 8. klasse, som tilbyder guitarundervisning! Det holder han af mere end noget andet, og det har hjulpet ham koloenormt meget, de gange han har været deprimeret. Så det ville være super, hvis vi kunne finde en efterskole 8. klasse, der kan bistå ham med at udvikle sig!