Jeg og min mand vil beskytte mod indkig i vores baghave med komposit hegn eller deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor min kæreste og mig er friske ejere af et hus vil vi altså til at forholde os til sådan noget som vedligeholdelsesfrit hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, som fx komposit hegn. Haven går hen til et offentligt område og er afgrænset beskyttet med brug af roser. Udsigten er udsøgt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle skue ugeneret i haven. Og Vi foretrækker at have områder haven, hvor vi kan være i fred.

Efter at kæresten & mig er flyttet til Skælskør er jeg startet på at google på komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Bruno og jeg er ik’ kommet frem til, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi skal have sat op. Det fact er jeg og ham enige om.

Min svoger har komposit hegn i baghaven, og han er mega glad for sit valg. Så vidt jeg ved kan det fås i flere højder og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er mørkt, i mens vi nok vil vælge et lyst eller hvidt komposit hegn. Vi foretrækker det hyggelige, lidt slidte og gammeldags.