Jeg har fået et stenslag i min forrude

Jeg kørte på E20’eren den anden dag, og uventet kom der et stenslag på min bils forrude. Jeg blev ret hidsig, pga. at jeg næsten lige har haft min bil på værksted, men atter skal det ske. Det varer dog til alt held ej så længe, blot omkring 30 minutter. Derforuden mener jeg, at min bil er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, men jeg er ej sikker, derfor skal jeg lige have spurgt min fyr. Hvorom alting er vil det sige, at reparationen af det nyankomne stenslag i min bils forrude er omkostningsfrit, bortset fra hvis vi skal betale en sum penge for selvrisikoen til forsikringen.

Monstro stenslaget egentlig kræver udskiftning af hele ruden, det er nemlig et temmelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, af den grund at det sandsynligvis vil komme til at tage endnu længere tid, og det bliver også endnu dyrere for os, såfremt vi altså selv kommer til at betale for det. Egentlig synes jeg, at bilens forrude generelt nemt får stenslag. Kan der være forskel på forrude kvalitet? I har sikkert allerede fornemmet, at jeg ikke er ret god til det med biler, men biler er altså desuden mest en interesse for mænd og ikke kvinder. Det eneste, som er vigtigt for mig, er, om min bil ser godt ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>