En anbefaling herfra til Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Kunne du tænke dig at tage en Fyns hf-kursus {www.vucfyn.dk/fynshfkursus}, HF Fyn eller Hf Odense?

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, man tumler med, ved jeg, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Ved du allerede, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du ser frem til at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller det kan være, at du går derimod efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på et af landets universiteter.

Ved du ikke endnu, hvad du helst vil arbejde med senere hen? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg begyndte. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver adgang til ekstra tid til at finde din rette hylde. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Opfyld drømmen

Afslutter du folkeskolen til sommerferien, og kunne du tænke dig at studere på en skole med bjerge af muligheder at vælge imellem? Når du studerer din hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du selv styre hf-en til nøjagtigt den studieretning, som du drømmer om at blive optaget på! Det gjorde jeg.

Som noget ekstra, udover den almindelige hf med valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn desuden målrettede linjer: Pædagoglinjen, Sproglig HF, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De er faktisk skræddersyede så de kan klæde dig på til det studie du gerne vil ind på.

Adgangskrav til Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Vil du gerne at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en ordentlig omgang adgangskrav. Går du ud af folkeskolen til sommer, skal dine undervisere vurdere, om du er klar til at gennemføre en HF-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det skulle jeg faktisk slet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det skal du læsere helt sikkert slippe igennem, så I kan starte op på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn